Skärgårdsturer

Vi kör dit du vill, ser det du vill se men vi har också färdiga alternativ att erbjuda. Fiskelägen, havet och horisonten, öde öar, klippor och skär, laguner och djurliv. Skärgården är gränslös. Havets och klippornas nyanser och glitter, ljumma vindar och lite saltstänk, kanske ett härligt bad eller så bjuder väder och vind på lite tuffare tag. Ta ett djupt andetag och njuuuuut. Mollösund, Käringön, Grundsund, Skaftö, Koljefjorden, Fiskebäckskil, Lysekil, Hållö, Smögen och Sotenkanalen, Marstrand och mycket mer.
Tider & priser

Fasta turer

Tisdagar Gullholmen-Lysekil ToR
Torsdagar Gullholmen-Lysekil-Smögen ToR
Tider & priser

Hermanö-Käringön runt inkl sälsafari

Utanför Gullholmen, Käringön och Lysekil finns normalt sälarnas favoritklippor. Vi färdas i yttersta kustbandet när vädret tillåter. Tittar till sälarna en stund och ser mycket mer på vägen.
Tider & priser

Skaftö runt

Alternativ 1 med stopp i Lysekil, alternativ 2 med stopp på Bassholmen.
Tider & priser

Havsfiske

Upplev havet och friheten med horisonten i väster och skärgården i öster. Vi går ut till havs, där under ytan har havets djur och läckerheter sin hemvist. Makrillfisket är en riktig höjdare, vi kan också dra torsk, sej och ibland havskatt eller kanske haj (som dock skall tillbaks).
Tider & priser

Krabbfiske

Varning! Har du en gång varit med om spänningen när vi drar upp krabb-burar kommer du att vilja göra det igen. Fångsten behåller ni.
Tider & priser

Hummerfiske

När det är början av hummertider, slutet på september och början av oktober, erbjuder vi er att vara med. För ytterligare info, ring Kapten Lennart Malmberg 0762-833733
Tider & priser

Båttaxi

Är ni ett gäng vänner som vill roa er på Käringön och äta gott, hitta på något i Lysekil, Fiskebäckskil eller Smögen? Vi tar er dit ni vill. Kanske ni vill till egen brygga dit färjan inte går, är vi inte på andra uppdrag hjälper vi gärna till.
Tider & priser